Včelí vosk

Včelí vosk lze použít v celé řadě kosmetických přípravků. Používáme jej například v tyčinkách, mastech, make-upu, produktech péče o vlasy atd.

Předností včelího vosku je vysoká pojivová pevnost, výrazná plasticita, výborná emulgovatelnost, relativně nízký bod tání či vysoce okluzivní charakter.

Poptávkový formulář - Včelí vosk

Certifikace

Plánování nákupu

Množství na objednávku

Aplikace

Přijmout podmínky

Příklad použití

Včelí vosk také v tyčinkách zlepšuje strukturu, retenci oleje, pevnost, přilnavost a uvolňování plísní.

Dále včelí vosk funguje v emulzích jako regulátor konzistence a jako koemulgátor a přispívá k pocitu zdravé pokožky, změkčování, bariérové ​​funkci a vzhledu.

 

Výroba včelího vosku

Včely dělnice, které jsou staré 12-18 dní, vyrábějí včelí vosk ze specializovaných žláz na spodní straně břicha.

Bílý voskový uzávěr na plástev je nejčistší a nejžádanější pro použití v kosmetice. Tento vosk lze roztavit a smíchat s různými rostlinnými a esenciálními oleji. To skutečně umožňuje vytvořit svůdný změkčující základ a působí jako přírodní konzervant pro vaše výtvory.

Včelí vosk navíc zadržuje vlhkost a je známo, že má protisluneční vlastnosti. V důsledku toho je tato vlastnost skvělá pro vaši pokožku, stejně jako pro dřevo a kůži.

 

Vysoce kvalitní, čisté, 100% přírodní.

 
V tomto ohledu tento výrobek odpovídá veterinárním normám a předpisům EU, a je rovněž certifikován veterinárním úřadem. Kromě toho jsou na vyžádání k dispozici certifikáty jednotlivých šarží.

 

Balení

Pevné bloky o hmotnosti 6-13 kg. Na 1 paletu se vejde od 500 do 1000 kg.

 

Použití

Včelařství, výroba svíček, krémy, pleťové vody, rtěnky, studené krémy, barvy, kosmetika, emulze, depilační přípravky, leštidla na nábytek, leštidla na dřevo a kůži, povrchová úprava textilu, dřeva a papíru, svíčky, lišty, mazadla, průmyslové aplikace, péče o vlas, masti, farmaceutické pomocné látky.

Včelí vosk

 
 

Popis

Včelí vosk lze použít v celé řadě kosmetických přípravků. Používáme jej například v tyčinkách, mastech, make-upu, produktech péče o vlasy atd.

Předností včelího vosku je vysoká pojivová pevnost, výrazná plasticita, výborná emulgovatelnost, relativně nízký bod tání či vysoce okluzivní charakter.

 

Příklad použití

Včelí vosk také v tyčinkách zlepšuje strukturu, retenci oleje, pevnost, přilnavost a uvolňování plísní.

Dále včelí vosk funguje v emulzích jako regulátor konzistence a jako koemulgátor a přispívá k pocitu zdravé pokožky, změkčování, bariérové ​​funkci a vzhledu.

 

Výroba včelího vosku

Včely dělnice, které jsou staré 12-18 dní, vyrábějí včelí vosk ze specializovaných žláz na spodní straně břicha.

Bílý voskový uzávěr na plástev je nejčistší a nejžádanější pro použití v kosmetice. Tento vosk lze roztavit a smíchat s různými rostlinnými a esenciálními oleji. To skutečně umožňuje vytvořit svůdný změkčující základ a působí jako přírodní konzervant pro vaše výtvory.

Včelí vosk navíc zadržuje vlhkost a je známo, že má protisluneční vlastnosti. V důsledku toho je tato vlastnost skvělá pro vaši pokožku, stejně jako pro dřevo a kůži.

 

Vysoce kvalitní, čisté, 100% přírodní.

 
V tomto ohledu tento výrobek odpovídá veterinárním normám a předpisům EU, a je rovněž certifikován veterinárním úřadem. Kromě toho jsou na vyžádání k dispozici certifikáty jednotlivých šarží.

 

Balení

Pevné bloky o hmotnosti 6-13 kg. Na 1 paletu se vejde od 500 do 1000 kg.

 

Použití

Včelařství, výroba svíček, krémy, pleťové vody, rtěnky, studené krémy, barvy, kosmetika, emulze, depilační přípravky, leštidla na nábytek, leštidla na dřevo a kůži, povrchová úprava textilu, dřeva a papíru, svíčky, lišty, mazadla, průmyslové aplikace, péče o vlas, masti, farmaceutické pomocné látky.

Technické a kvalitativní parametry

Číslo kyselosti16.0 Mg/G - 23.0 Mg/G
TvarPevný
Bod tání62.0ºC - 67.0ºC
Hodnota zmýdelnění75.0mg/g - 110mg/g
Esterová hodnota70mg/g - 80mg/g
Uhlovodík13,5 - 16,5 %
Původstřední a východní Evropa